Главная » 2014 » Январь » 26 » Kies fotolijsten en foto effecten voor foto’s bewerken
23:20
Kies fotolijsten en foto effecten voor foto’s bewerken
Uw foto’s dat is waarvoor wij picjoke (online foto-editor) hebben gecreëerd. U hoeft niet meer maandenlang Photoshop of een andere foto-editor te bestuderen, zich met kleurcorrectie, texturen en gradiënten bekend te maken. Weet u niet wat het verschil is tussen vector- en raster-afbeeldingen? Het maakt niet uit. Houdt u van de creativiteit en creatief werk? Dan zijn wij tot uw dienst.
N-3612N-3611N-3610N-3609N-3608
U kunt fotoeffekten, foto collages en fotoramen creëren met de foto’s van uzelf , uw vrienden, uw kinderen, uw ouders, uw collega’s en zelfs uw patroon. Iedereen zal blij zijn over uw aandacht voor hem. En iedereen zal glimlachen. En een glimlach verbetert de gezondheid, versterkt de immuniteit en verhoogt de productiviteit.
bewerken foto's online
Просмотров: 403 | Добавил: youhello | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: